Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE3-MUZ-SF35VE Inverter 12000 BTU

Produs nou

20 Produse

3 200,00 Lei cu TVA

  • Fara montaj
  • Montaj Inclus

Fisa tehnica

Capacitate generala 12000 BTU

Informatii

“Clasa A++/A+” de eficienta energetica pentru toate modelele din serie

Toate modelele din serie, de la modelul 25 cu capacitatea cea mai mica pana la modelul 71 cu cea mai mare capacitate, au fost evaluate la „Clasa A++ ” de eficienta energetica pentru SEER si la „Clasa A+ ” de eficienta energetica pentru SCOP. Montate in locuinte, in dormitoare si sufragerii, ca si in cladiri de birouri, aparatele noastre de aer conditionat contribuie extensiv la reducerea consumului de energie.

Design residential

Modelele 25-50 sunt recomandate pentru sistemele monosplit, in timp ce modelele cu design simplu SF15/20VA* au fost pastrate exclusiv ca unitati interioare pentru sistemele monosplit. De la incaperile mici la camerele de zi, exista posibilitatea dotarii intregii resedinte cu acelasi model de aparate.

“Programator saptamanal”

Setarea usoara a temperaturilor dorite si a perioadelor de functionare, pentru a se potrivi stilului de viata. Reducerea consumului de energie prin utilizarea temporizatorului, pentru a preveni uitarea aparatului in functiune si a elimina necesitatea ajustarii temperaturii.

Consum redus de energie in modul Standby

Dispozitivele electrice consuma energie chiar si atunci cand nu functioneaza. Alaturi de efortul de a reduce consumul de energie in timpul utilizarii, reducerea energiei irosite, care nu se poate vedea, este de asemenea foarte importanta. 

Functia “i save”

“i save” este o functie simplificata, care permite selectarea temperaturii preferate (presetate), prin apasarea unui singur buton al telecomenzii. Apasati acelasi buton de doua ori pentru a va intoarce imediat la temperatura setata anterior. Aceasta functie contribuie la o utilizare comoda a aparatului, obtinand setarile potrivite si economisirea energiei electrice, de exemplu la parasirea incaperii sau atunci cand mergeti la culcare

Filtru purificator


Acest filtru produce un efect constant antibacterian si dezodorizant. Suprafata tridimensionala a fost marita, crescand astfel suprafata de captare a filtrului. Datorita acestor caracteristici, filtrul purificator de aer colecteaza mai mult praf decat filtrele conventionale, eficienta superioara a filtrarii aerului ridicand gradul de confort la un nou nivel.

Unitati exterioare pentru functionare la temperaturi scazute

Unitatile exterioare de tip split sunt disponibile atat in varianta standard cat si echipate cu rezistenta electrica. In unitate este montat un incalzitor electric, pentru prevenirea inghetului la temperaturi exterioare scazute

 

   Instalarea este 570 lei cu TVA,in limita a 3 m traseu frigorific

   Daca instalarea se face cu firma noastra beneficiati de transport gratuit

   Garantie 36 luni