GREE R32 tip caseta GUD50T/A-T-GUD50W/NhA-T Inverter 18000 BTU

Produs nou

 * DC Inverter

 * R32

Mai multe detalii

20 Produse

4 815,00 Lei cu TVA

  • Fara montaj
  • Montaj Inclus

Fisa tehnica

Capacitate generala 18000 BTU

Informatii

   

Qudal_2018_romania_gree1-701-150x150.pngbba_-150x150.png

      Echipamentele au compresoare DC Inverter si in plus motoarele au ventilatoarele unitatii interioare si exterioare actionate fara perii, alimentate in curent electric continuu. Acesta configuratie asigura oprerarea cu eficienta energetica inalta in toate conditiile de temperatura.
      Echipamentul este prevazuta cu 2 senzori de temperatura ambientala, unul pe telecomanda si unul in unitatea interioara. Acesta configuratie ajuta la o monitorizare mai precisa a temperaturii aerului din interior;
      La pornire curentul electric absorbit are intensitate redusa, datorita invertorului special, ceea ce asigura exploatarea facila in situatiile in care instalatia electrica este incarcata la limita.
      Pompa de condensat este incorporata in unitatea interioara si asigura indepartarea in siguranta a condesului care se formeaza in timpul functionarii;
      Designul inovativ al ventilatorului asigura functionare unitatii interioare cu nivel de zgomot redus.

Noul freon R32 este mult mai prietenos cu mediul

   Alegerea unui echipament Gree cu freon R-32 reduce impactul asupra mediului cu peste 68% în comparatie cu un produs cu R-410A si duce la un consum mai scazut de energie datorita eficientei energetice ridicate .

   Freonul R32 este un agent frigorific de generatie viitoare, care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului inconjurator. De asemenea, freonul R32 este usor de reciclat, fiind un agent frigorific monocomponent.

Tehnologii

Smiley face
Smiley face

Timer

Posibilitatea programarii functionarii, pentru setarea temperaturii ideale din timp.

Smiley face
Smiley face

Auto restart

In cazul unei caderi neprevazute a retelei de tensiune electrica, aparatul are capacitatea sa porneasca automat si sa revina la setarile initiale, imediat ce tensiunea electrica a fost restabilita.

Smiley face
Smiley face

Dezghetare inteligenta

Dezghetarea unitatii exterioare nu se mai realizeaza la un anumit interval de timp, ci doar atunci cand este nevoie, prin aceasta oferind un confort sporit si o economie de energie.

Smiley face
Smiley face

Autodiagnoza

Datorita functiei de autodiagnoza, aparatul poate depista automat erorile aparute in functionare.

Smiley face
Smiley face

Functia sleep

Pentru a asigura confortul in timpul somnului, jetul de aer este directionat catre tavan si ventilatorul isi reduce turatiile pentru a scadea nivelul de zgomot.

Smiley face
Smiley face

Racire turbo

Pentru a realiza o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul functioneaza la un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului.

Specificatii tehnice

 Instalarea este 1000 lei +TVA,in limita a 3 m traseu frigorific

 Daca instalarea se realizeaza cu firma noastra transportul este gratuit

 Garantie 36 luni