Cum cumpar online

Cinci pasi si comanda ta este finalizata, Simplu si rapid!

Pasul 1 - Alegerea produsului

Folosind meniul de navigare al magazinului online, navigati prin diversele categorii de produse. Odata ce ati gasit produsul dorit, apasati butonul Adauga in cos.

Daca produsul pe care il alegeti dispune de optiuni, cum ar fi montajul, inainte de a adauga produsul in cos va trebui sa alegeti optiunea dorita (pretul montajului este afisat la finalul descrierii produsului).

Pasul 2 - Navigarea catre cosul de cumparaturi

In acest pas se poate alege redirectionarea catre cosul de cumparaturi pentru a se finaliza comanda, daca dumneavoastra doriti sa achizitionati un singur obiect, sau sa ramaneti la pagina respectiva si sa navigati dupa un alt produs dorit.

In acest pas faceti click pe Finalizeaza comanda pentru a naviga catre cosul de cumparaturi si eventual finalizarea comenzii, sau Continua cumparaturile pentru a ramane la pagina cu produsul si navigati catre alte produse.

Pasul 3 - Contul de client

In acest pas al finalizarii comenzii, aveti 3 optiuni disponibile, daca sunteti client si aveti cont inregistrat, apasati pe Clicheaza aici pentru a va autentifica, daca nu aveti cont de client si doriti sa va inregistrati, apasati pe Creeaza un cont si completati campurile cu datele solicitate, iar daca doriti sa efectuati o comanda fara a va crea un cont, apasati butinul Plasarea comenzii fara cont si completati datele dumneavoastra pentru livrare si facturare.

Pasul 4 - Metoda de livrare

Se poate opta pentru ridicare personala de la sediul societatii pe strada Romana, nr 88, Ploiesti, Prahova in termen de 2-3 zile lucratoare sau prin curierat rapid prin intermediul firmei NEMO Express, cu plata transportului, livrarea fiind efectuata in decurs de 2-3 zile lucratoare.

Tot in acest pas, trebuie sa bifati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile pentru a putea continua cu finalizarea comenzii.

Pasul 5 - Metoda de plata

Acest pas va pune la dispozitie posibilitatea achitarii produselor prin trei metode diferite.

1. Plata prin transfer bancar sau OP - datele unde trebuie sa faceti plata va vor fi trimise pe adresa de email comunicata in momentul in care v-ati facut contul de client sau cand ati completat datele pentru comanda fara cont de client.

2. Plata online prin card de credit/debit - daca alegeti acesta metoda de plata veti fii redirectionat catre o pagina unde veti alege Plata integrala  sau Plata in rate unde va alegeti banca la care aveti cardul de credit si numarul de rate pe care il doriti.

3. Plata ramburs la curier - suma va fi achitata la curier in monetul in care produsele vor fi livrate la client acasa sau la locatia specificata in detaliile de livrare.