Ariston Boiler Electric Lydois R 50 V 1,8K EU Mareste

Ariston Boiler Electric Lydos R 50 V 1,8K EU

3201910

Produs nou

10 Produse

439,00 Lei cu TVA

Fisa tehnica

Litri 50 L

Informatii

Descoperă dușurile lungi, performanța de lungă durată și confortul maxim. Proiectat de Umberto Palermo și fabricat în Italia din materiale de înalta calitate, Ariston Lydos R este gata să furnizeze mai multă apă caldă decât încălzitoarele standard de apă cu același volum, întotdeauna eficient și rapid.

AVANTAJE ȘI BENEFICII

• Performanță excelentă datorită tehnologiei WaterPlus
• Conform cu reglementările in vigoare pentru încălzitoarele de apă electrice
• Durabilitate datorită tehnologiei Titanshielda
• Material izolant premium și robust prietenos cu mediu (ciclopentan)a
• Interfață frontală prietenoasă cu feedback-ul la încălzirea

BUCURAȚI-VĂ DE CONFORTUL DUȘURILOR FIERBINȚI MAI MULT TIMP

Tehnologia patentată* WaterPlus păstrează apa rece la baza rezervorului şi asigură amestecarea redusă cu apă fierbinte stocată. Acest lucru permite cu până la 16%** mai multă apă fierbinte disponibilă, oferind confortul unui duș fierbinte mai mult timp.

*În curs de patentare

**Valoare maximă estimată, în funcție de modele. Comparația a fost efectuată utilizând rezultatele testului V40 la temperatură maximă de funcționare comparând produsele actuale Ariston și noile produse Ariston echipate cu tehnologia WaterPlus.

PUTEREA DE ÎNCĂLZIRE ESTE ÎN MÂINILE TALE

Noul software T-Flex permite în mod optim schimbarea cu ușurință a puterii de încălzire. Ori de câte ori este necesar, permite creșterea sau scăderea vitezei și puterii de încălzire a apei.

APA CALDĂ DE CARE AI NEVOIE, ÎN ORICE MOMENT

Funcția inovatoare ECO EVO alimentată de CoreTech memorează obiceiurile de consum pentru a furniza apă caldă, permițând în același timp să economisiți cu ușurință până la 14% * din factura dvs. de energie.

* Economii estimate față de încălzitorul electric tradițional bazat pe necesarul mediu net de apă caldă europeană (studiul VHK Ecodesign 2007). Economiile se modifică în funcție de capacitatea produsului. Referintă pentru produsele din clasa B.

CONFORT ABSOLUT ÎN FIECARE ZI

Datorită noilor funcțiilor T-max și Shower Ready, este posibilă accelerarea producției de apă caldă și vizualizarea numărul de dușuri fierbinți pe ecran.

MEREU CA ÎN PRIMA ZI

Datorită tehnologiei TitanShield cu suprafața interioară a rezervorului acoperită cu email de titan, un material anticoroziv și rezistent la rugină. Un anod mare de magneziu mărește proprietățile naturale ale titanului, prelungind durata de viață a încălzitorului de apă.

Specificatii tehnice Boiler Ariston Lydos R 50:

Capacitate boiler: 50 litri

Instalare: Verticala

Putere: 1.8kW

Tensiune de alimentare: 230 V

Timp de incalzire(dt 45): 1h27min

Presiune maxima de functionare: 8 bar

Temperatura maxima de functionare: 75

Greutate boiler: 16 kg

Clasa protectie electrica IP: X3

Clasa energetica: B

Dimensiuni (HxLxA): 568x450x480 mm